Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi

Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi



Sayfa Sayısı
:  
183
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2015
ISBN NO
:  
9786055010133

800,00 TL









  İnsanların yaşamlarını ve uluslararası ticareti kolaylaştıran ancak bir o kadar da karmaşıklaştıran yenilikler bankacılık, ekonomi, finans ve ticaret gibi alanlarda etkisini daha yoğun göstermektedir.

Uluslararası bankalar, ülkeler arasında ticaret, sermaye akışları, küresel piyasalarda alternatif yatırım arayışları ile riskler ve getirilen değerlendirerek küreselleşen finans sisteminin üretken alanlarında işlem yapmaktadırlar.

Dış ticaret alanında çalışan işletmeler mallarını zaman kaybetmeden satmak durumundadırlar. Durum böyle olunca da çağın ileri-sinde olmak durumunda olan ve yenileşme potansiyeli taşıyan uluslararası bankalar müşteri talebine hızla cevap verirken bilgi teknoloji ve yenilikçi fikirleri kullanmak durumundadırlar

Finansal sisteminin en önemi unsuru bankalardır. Bankacılık siste-minin uyguladığı ödeme ve kredilendirme yöntemleri ile uluslara-rası ticarete ivme kazandırmaktadırlar. Günümüzde uluslararası bankacılık sistemi gelişerek değişimini sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde önemli olan unsur standartları uygulayarak bankacılıkta uluslararası düzeyde onaylanmak ve kabul görmektir.

Hızla küreselleşen finans sistemi içerisinde yaşanan yoğun rekabet bankaları bilgi teknolojisini kullanarak uluslararası ödeme sistemlerinde çeşitlendirmeye yönlendirmiştir. Uluslararası bankacılık, finansal sistemdeki etkin ve güçlülüğünü sürdürmek için denetleme ve düzenlemeye ilişkin evrensel standartlarla uyum içinde yenilikçi çalışmalara devam etmektedirler.

Elinizde tuttuğunuz bu kitapta uluslararası bankaların çalışmaları, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan ticarette etkileri ve çalışma yöntemleri dış ticaret birlikte incelenmiştir.