Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

Perspektif Kodları-1

Perspektif Kodları-1



Sayfa Sayısı
:  
390
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2017
ISBN NO
:  
9786055563882

28,00 TL










"İyi bir akademisyeni belirleyen sadece “araştırmacılığı” değildir. Asıl önemli olan “güncel” sorunları irdeleyebilme kapasitesi ve çözüm önerebilme dehasıdır. Tahlil, tenkit; tamam da, âlim olandan beklenen “tavsiyedir”. İyi niyetli, yapıcı, yapıştırıcı… İşte Yücel Oğurlu Küresel Dünyanın ve ülkemizin konularını, ilim-irfan imbiğinden geçirerek bize sunmakta, bu makaleler demetinde… Tebrike şayan bir eser olmuş."


-Prof. Dr. Mim Kemal ÖKE-


 


"Değerli meslektaşım Prof. Dr. Yücel Oğurlu tek boyutlu olmayan bakış açısına sahip akademik meslek mensubu olarak dar bir uzmanlık alanına tutsak değildir. Bu eseri de zevkle ve dikkatle okunacaktır. Nicelerini yayımlamanın müyesser olması dileğiyle..."


-Prof. Dr. Hüseyin Hatemi-


 


“Bir bilgenin kaleminden bin yılın tecrübesi ile bugüne tutulmuş bir ışık… Alışık olmadığımız ölçüde yapıcı bir eleştirel nazar. Bu kitap, ihtilafa düştüğümüz ve şikâyet edip durduğumuz konulara eleştirel mantıkla yaklaşıyor. Aydın ve berrak bir zihnin ürünü olarak apayrı bir yer tutacak ve Şark’ın müktesebatında önemli bir köşe taşı olarak yerini alacaktır.”


-Yazar Av. Hulusi Üstün-


 


“Prof. Dr. Oğurlu farklı analiz kabiliyeti ve güzel üslubu ile hukuk, idare, Kamu yönetimi, eğitim, çevre, kültür, aile gibi çok farklı konularda ve sosyal meselelerdeki yazıları ile okuyucuları ile buluşuyor. Ufuk açıcı ve vizyoner bir bakış açısı ile kaleme alınan bu farklı alanlardaki yılların tecrübe birikimi, öyle inanıyorum ki fikir ve kültür hayatımıza çok şeyler katacaktır.”


-Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu-


****


“Tali ve gündelik bakış açılarından ziyade hayatın asli meseleleri üzerine düşünmeye ihtiyacımız var. Elinizdeki bu kitapta geniş bir yelpazede kavranan ve işlenen mevzular, muhtaç olduğumuz özgün akıl ve düşünce eylemine işaret etmektedir”.


-Doç. Dr. Rıdvan Şentürk-


 


 


(Tanıtım Bülteninden)