Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Medeni Hukuk Soru Bankası - NURŞEN AYAN

Medeni Hukuk Soru Bankası - NURŞEN AYAN



Sayfa Sayısı
:  
430
Kitap Ölçüleri
:  
16x24
Basım Yılı
:  
2020
ISBN NO
:  
9786053009313

400,00 TL












Medenî Hukuk’un çeşitli alanlarına ilişkin test sorularını içeren bu çalışmanın hayata geçirilmesi uzun zaman önce düşünülmüştü. Ancak, şartlar bugün gerçekleştirilmesini mümkün kıldı. Çünkü bu çalışmayla hedeflediğimiz hukuk bilimine katkı ve nitelikli hukukçunun yetişmesinin sorumluluğu ve ağırlığının farkında olarak hareket ettik. Çalışmanın ve emeğin gücüne olan inancımız gereği, bilginin en büyük güç olduğunun farkında olarak üretmeyi kendimize bir borç bildik. Dolayısıyla tüm öğrencilerimize meslek hayatlarını güçlendirecek bilgiyle donatmak birinci önceliğimiz olmuştur. Bu sebeple zaman içinde genişletilmesi hedeflenen çalışmamızın öğrencilerimize faydalı olması tek dileğimizdir. Bunun için mümkün olduğu ölçüde özen gösterdiğimizi söylemek isteriz. Amacımızın gerçekleştiğini görürsek kendimizi mutlu sayacağız.


Çalışmamız Başlangıç Hükümleri, Kişiler Hukuku, Aile Hukuku, Borçlar Hukuku Genel Hükümler, Borçlar Hukuku Özel Hükümler, Eşya Hukuku ve Miras Hukuku olmak üzere 7 bölümden oluşmaktadır.


Tüm özenimize rağmen çalışmamızda rastlanabilecek eksiklikler ve gözden kaçabilecek baskı hatalarının hoş görülmesini rica ediyoruz. Bunlar gelecek baskılarda düzeltilecektir.