Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Adi- Ticari - Uluslararası Mal Satım Sözleşmesi ve Tahkim

Adi- Ticari - Uluslararası Mal Satım Sözleşmesi ve Tahkim



Sayfa Sayısı
:  
561
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2018
ISBN NO
:  
9786053004233

434,00 TL









Mal Sigortaları Hukuku adlı kitabımda da belirttiğim gibi Max Weber Kıta Avrupası’nın akılsal devlet biçiminin aydın hukukçuların yapıtı olduğunu ve modern avukat ile demokrasinin birbirinin ayrılmaz parçası olduğunu söylerken gayet tabii ki bu söyleyişi ile zamanın önünde yürüyerek hukuk yaratan, alanında uzman, hukukçuları kastetmiştir.

Ancak bu nitelikleri haiz bir hukukçu olabilmek için önce var olan hukuku iyi bilmek gerekir. Bunun tek yolu da çalışmak ve çok okumaktır. Ancak o zaman yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Geçmişin birikim ve tecrübesinden yeterince yaralanmayan bir hukukçunun hukuk yaratması çok mümkün değildir.

Bu hissiyattan hareketle yürüttüğüm bu çalışmada temel amacım öncelikle öğrenmek olmuştur. Çalışmamızda amaç teori üretmek olmamıştır. Aksine konuya ilişkin mevzuatı tüm boyutları ile inceleyip uygulayıcıya lazım gelen verileri sağlamak olmuştur. Bu amaçla, çalışmamız, birazcık ta olsa hukuk uygulamasına dahası adaletin tecellisine vesile olup bir insanın hakkına ulaşmasına azıcık ta olsa katkı sağlar ise en büyük ödülümüz bu olacaktır.