Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

A'dan Z'ye Özellikli Vergi Konuları

A'dan Z'ye Özellikli Vergi Konuları



Sayfa Sayısı
:  
692
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2018
ISBN NO
:  
9786053445975

114,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...











A’dan Z’ye Özellikli Vergi Konuları" eserimde bu ismi kullanmamın iki sebebi vardır. Bunlardan ilki bu kitabın vergi konularını ayırmaksızın Türk Vergi Sisteminde mevcut bulunan kanunlarla ilgili mümkün olduğunca geniş bir yelpazeyle özellikli vergi konularını ele almış bulunmamdan kaynaklıdır. İkincisi ise okuyucunun sıkılmadan kolay ve pratik bir şekilde istenilen bilgiye ulaşması hedeflendiğinden adından da anlaşılacağı üzere A’dan Z’ye alfabetik sıra ile özellikli vergi konularının işlenmiş olmasıdır.


 


"A’dan Z’ye Özellikli Vergi Konuları" eserimde vergi mevzuatı ile ilgili özellikli konular Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Bakanlar Kurulu Kararları, Yönetmelikler, Tebliğler, Sirküler, 2012 yılı ile 2017 yılı arasında en güncel hali ile tarafımca derlenmiş 40 Özelge ve İç Genelgeler titizlikle dikkate alınarak oluşturulmuş bir kitaptır. Vergi alanında özellikli görülen vergisel konular “A’dan Z’ye” alfabetik bir sıralama ile ele alınmıştır.”


 


Özellikle Vergi Müfettişlerinin yetki, yeterlik ve mülakatlarında ve son yıllarda yapılan Yeminli Mali Müşavirlik, SMMM ve Bağımsız Denetçilik sınavlarında sadece kanun metinleri değil tebliğler, yönetmelikler hatta özellikle özelgeler belirleyici bir rol oynamaktadır.


 


 


Vergi Müfettişleri, Vergi Müfettiş Yardımcıları, Yeminli Mali Müşavirler, Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler, Akademisyenler, Vergi Alanında Lisans, Yüksek Lisans Ve Doktora Öğrenimi Görenler, Maliye Bakanlığının Merkez Ve Taşra Teşkilatında Görevli Müdürler, Müdür Yardımcıları, Uzman Ve Uzman Yardımcıları ve vergi üzerine kendilerini geliştirmek isteyen herkes tarafından rahatlıkla okunabilecek ve güncel vergi sorunlarıyla karşılaşıldığında alfabetik sıralama ile tasarlanmış bu kitapta istenilen bilgilere kolay erişimi, sade anlatımı ve anlaşılması kolay içeriği ile zahmetsiz bir şekilde ulaşabileceklerdir.