Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (43)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

800 Soru ve Cevapla Uzlaştırmacı Sınavı Hızlı Çalışma Kitabı

800 Soru ve Cevapla Uzlaştırmacı Sınavı Hızlı Çalışma Kitabı



Sayfa Sayısı
:  
200
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2020
ISBN NO
:  
9789750259678

32,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...










Yazarlarının gerek eğitmen, gerek katılımcı, gerekse 2.000'den fazla dosyada uzlaştırmacı olarak edindikleri bilgi ve deneyimlerini aktardıkları bu kitap, uzlaştırmacı sınavına hazırlanan adaylara katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.


 


Kitapta boşluk doldurma, doğru/yanlış ve eşleştirme soruları ile verilen paragrafta doğru/yanlış cümleyi bulma sorularına yer verilmiştir. Bu sorulara doğru cevap veren adaylar bilgilerini pekiştirmiş olacağından test sorularında yer alan çeldirici seçenekleri de kolaylıkla bulabilecek, test sorularını çok daha hızlı ve doğru olarak çözebileceklerdir.


 


Kitaptaki sınava hazırlık soruları Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ve uzlaştırmacı eğitiminde verilen konuların yer aldığı "Ceza Muhakemesi Hukukunda Uzlaştırma Eğitim Kitabı" CMK ve CMUY esas alınarak hazırlanmıştır. Her bir bölümdeki sorular kendi içinde onarıcı adalet anlayışı, uzlaştırmanın esasları, uzlaştırmanın şartları, soruşturma evresinde uzlaştırma usulü, kovuşturma evresinde uzlaştırma usulü, soruşturma ve kovuşturma evresinde uzlaştırmanın hukuki sonuçları, müzakere, iletişim uygulama ve yenileme eğitimi ile ilgili soruları içermektedir.


 


Kitap 800 soru içermektedir. Doğru/yanlış soruları, boşluk doldurma soruları, eşleştirme soruları ile verilen paragrafta doğru/yanlış cümleyi bulma soruları ve cevap anahtarı bulunmaktadır. Uzlaştırmacı adaylarının kitaptan en iyi şekilde yararlanmaları amacıyla doğru/yanlış soruları ve paragraflarda bulunan yanlış cümlelerin bulunması sorularında yanlış olanların neden yanlış olduğu cevaplar kısmında Kanun ve Yönetmelik maddeleri de belirtilerek açıklanmıştır.


 


Konu Başlıkları


Doğru – Yanlış Soruları


Boşluk Doldurma Soruları


Paragrafta Doğru – Yanlış Cümleyi Bulma Soruları


Eşleştirme Soruları


Uzlaştırma Mevzuatı


Uzlaştırma Kapsamındaki Suçlar


 


Uzlaştırmacı Asgari Ücret Tarifesi