Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Vergi Hukuku Öğrenci Özel Baskısı

Vergi Hukuku Öğrenci Özel Baskısı



Sayfa Sayısı
:  
288
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2020
ISBN NO
:  
9789750261886

59,00 TL











Kitap 2020 yılı Ağustos ayı başında yürürlükte olan vergi mevzuatı ve uygulamaları dikkate alınarak hazırlanmış, konular basit ve sade bir dille anlatılmış ve çok sayıda tablo ve örnekler ile desteklenmiştir. Kitapta, işlenen konuların daha geniş bir açıdan kavranabilmesi için sadece vergi mevzuatı ile sınırlı kalınmamış, gerekli görülen yerlerde T. Medeni Kanunu, T. Ticaret Kanunu ve İcra İflas Kanunu gibi hukukun temel konuları ile bağlantılar kurularak ve mukayeseler yapılarak yararlı olabilecek açıklamalara da yer verilmiştir.


 


Gözden geçirilmiş ve genişletilmiş 12. baskısını yapan kitap, yazarın uzun yıllar çeşitli fakülte ve bölümlerde anlattığı "Vergi Hukuku" derslerinin notlarından, ders anlatımı esnasında öğrencilerden gelen sorulardan ve 37 yıl Maliye Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı kuruluşlarda genel müdürlükten, müsteşarlığa kadar çeşitli kademelerdeki deneyimlerinden sağladığı birikimlerle yazılmıştır. Kitabın ilk dokuz baskısının ardından akademisyenler, öğrenciler ve meslek sınavlarına hazırlanan okuyuculardan gelen istek ve öneriler de dikkate alınarak, kitabın okuyucular için daha kullanışlı olması sağlanmıştır.


 


Çalışma, lisans ve ön lisans düzeyindeki öğrencilere yönelik hazırlanmış olsa da, konu hakkında kendisini geliştirmek, kurum sınavlarına hazırlanmak isteyen ve bilgilerini güncellemek isteyenlere de hitap etmektedir.


 


Konu Başlıkları


Vergi Hukukuna Giriş


Vergilendirme Süreci (Vergilendirme Hukuku)


Vergi Suç ve Cezaları (Vergi Ceza Hukuku)


Vergi Alacağının Korunması ve Zorla Tahsili (Vergi İcra Hukuku)


Vergi ve Cezalarla İlgili Yargı Öncesi İdari Çözüm Yolları


Vergi Uyuşmazlıklarının Yargı Aşamasında Çözümlenmesi (Vergi Yargılama Hukuku)