Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

Uygulamadan Örnekler, AYM, Yargıtay ve BAM Kararları ile Hukuk Muhakemeleri Kanunu ve ilgili Mevzuat Pratik Kitap

Uygulamadan Örnekler, AYM, Yargıtay ve BAM Kararları ile Hukuk Muhakemeleri Kanunu ve ilgili Mevzuat Pratik Kitap



Sayfa Sayısı
:  
1789
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2019
ISBN NO
:  
9786053007029

254,00 TL











Her yeni baskıda olduğu gibi yeni bir heyecan ile yine siz değerli hukuk insanları ile birlikteyiz. Ne mutlu! Üretebilme azmimizi canlı tutan, bu güzel memleketin çeşitli yerlerinden bizlere ulaşan, heyecanımızı paylaşan sizlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.


 


Kitabımızın üçüncü baskısı da kısa sayılabilecek bir zaman diliminde siz değerli hukuk insanlarının teveccühlerine mazhar olmuş ve baskısı tükenmişken özellikle yeni baskı için 2019 yılının ilk zamanları beklenmiştir. Zira yüksek malumlarınızdadır ki kitapta, ilgili yıla ait parasal sınırlara, tarifelere yer verilmektedir. Bu kez istenen odur ki kitabın dördüncü baskısı, yaz sonu basılan kitapların ortak kaderinde olduğu gibi birkaç ay sonra eskimiş olmasın. Bu sebeple yeni yıl ile birlikte, son değişiklikler ve güncellenen parasal sınırlar ve tarifeler işlenmiş olarak bu baskı siz değerli hukukçulara sunulmuştur.


 


Kitabın bu baskısında da Yargıtay kararlarının yanında Anayasa Mahkemesi ve Bölge Adliye Mahkemesi kararlarına yer verilmiştir. Çoğunlukla kitap tabiri kullanılsa da aslında bu çalışma, Özel Hukuk yargılamasına ilişkin konularda, siz değerli hukuk insanlarına baş ucu kaynağı olması hayaline hizmet etmesi için ortaya konulmuştur. Bu sebeple hacminin mümkün olan en asgari seviyede tutulması, aranılan şeylerin zahmet gerektirmeksizin hemen bulunabiliyor olması önemlidir. Bu amaca matuf olmak üzere kararlar daha da özetlenmiştir. Keza kitaba yeni ve güncel kararlar ekledikçe artık yavaş yavaş güncelliğini yitiren eski tarihli kararlar da bu baskıda çıkarılmaya başlanmıştır. Bundan sonraki baskılarda da güncel yeni kararlar ekledikçe daha eski tarihli kararların kitaptan çıkarılması planlanmaktadır.


 


Yine bu baskının basımı anına kadar yürürlükte bulunan mevzuat hükümlerine uygun olarak gerekli güncellemeler yapılmıştır. Bu cümleden olarak, kitap dahilinde bulunan kanunlar ve yönetmeliklerde; kanun, kanun hükmünde kararname ve Cumhurbaşkanlığı kararnameleri ile yapılan değişiklikler titizlikle ilgili yerlerine işlenmiştir. Keza yargılama giderlerinin hesaplanması güncel mevzuat hükümlerine göre yapılmış, Avukatlık Asgarî Ücret Tarifesi, Harçlar Tarifesi ve 1086 sayılı Kanun’a göre Yargıtay’ca uygulanan parasal sınırlar gibi ekler de özenle güncellenmiştir.