Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ( Son Değişiklikler ve Açıklamalarla )

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ( Son Değişiklikler ve Açıklamalarla )



Sayfa Sayısı
:  
639
Kitap Ölçüleri
:  
16x24
Basım Yılı
:  
2015
ISBN NO
:  
9786051680217

1.080,00 TL









                                                                         ÖNSÖZ


1964-1970 yılları arasında T.C.Emekli Sandığı Tahsis Müdürlüğünde geçen ve 1973-1986 yılları arasında da SSK avukatı olarak devam eden iki sosyal güvenlik kurumundaki çalışma hayatının üzerine 1986 yılından itibaren ve halen de ağırlıklı olarak sosyal güvenlik ve iş hukuku alanlarında devam eden serbest avukatlık faaliyetinin sonunda elli yıla yaklaşan bir birikimin genç meslektaşlara aktarılması fikri doğdu.

Özellikle, sonraki sayfada yer alan listeden de görüleceği üzere, sosyal güvenlik mevzuatının çok sık ve kapsamlı değişikliklere uğraması ve aynı şekilde yargı kararlarının da zaman içinde değişmesi işin içinde olanları dahi konuları takipte zorlar olması, bu konudaki çalışmaya bir an önce başlamayı gerektirdi.

Ayrıca, Anayasa Mahkemesi dahil yüksek yargı organlarının hukuk ve sosyal güvenlik ilkeleri ile bağdaştırılması zor bazı kararlarının varlığı böyle bir çalışma için diğer bir itici güç oldu. Böyle bir çalışmanın dıştan göründüğü gibi kolay olmayacağı doğaldı. Bu noktada iki genç meslektaşım ve çalışma arkadaşımın katkıları ile bu çalışmayı meydana getirdik.

Özellikle, pratik hukuk alanındaki eserlerin en zayıf ve kırılgan noktaları bir gece çıkarılan bir torba yasa ile bazı bölümlerinin değişikliğe uğramaları ya da yargının içtihat değişiklikleri ile o bölümlerin güncelliklerini yitirmeleridir. Buna karşı, yine teknoloji ile bir çözüm bularak "www.gurselavukatlik.com" isimli dinamik web sitesini oluşturduk. Böylece, eserdeki bilgilerin güncellenmesi ve esere işlenmesi olanağı yaratılmakta, eserin güncelliğini uzun süre koruması umulmaktadır...