Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku ve Bilişim Hukuku Uygulama Çalışmaları

Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku ve Bilişim Hukuku Uygulama Çalışmaları



Sayfa Sayısı
:  
640
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2019
ISBN NO
:  
9789750256479

510,00 TL











Hukuk fakültesi sıralarında öğrencilerin karşılaştığı en büyük problemlerden biri derste anlatılan teorik bilgilerin somutlaştırılması ve uygulamaya geçirilmesidir. Bu problemin üstesinden pratik derslerinin yapılmasıyla gelinebilmektedir. Bu derslerde öğrenciler, derste öğrendiklerini gerek uygulama çalışmaları ile gerek Yargıtay kararları ile pekiştirmektedirler.


 


Hukuk öğretimi bakımından pratik derslerinin ve uygulama çalışmalarının önemi göz ardı edilemeyeceği gibi mesleki yaşantı bakımından da büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle kitapta ya gündemde öne çıkmış ya Yargıtay kararlarına konu olmuş ya da yazarının bizzat avukat sıfatıyla muhakemesinde yer almış olduğu olaylar yer almaktadır.


 


Kitap yedi bölümden oluşmaktadır; sırasıyla olay ve yargı kararlarının inceleme ve çözüm yöntemi, ceza hukuku genel hükümler, ceza hukuku özel hükümler, ceza muhakemesi hukuku, ceza hukuku kliniği, bilişim suçları ve internet iletişim hukuku derslerine ilişkin uygulama çalışmaları yer almaktadır. Özellikle soruların yanıtlarına da yer verilerek, sınavlarda hem nasıl soruların sorulduğu hem de ne tür cevapların beklediği yönünde öğrencilere kolaylık sağlanması amaçlanmıştır.


 


Yedinci bölümde ise ceza hukuku genel hükümler ve ceza muhakemesi hukuku derslerinin kolay anlaşılabilmesi, öğrencilerin bu derslerdeki bilgiyi bir bütün olarak görebilmeleri için şematik anlatımlara yer verilmiştir.


 


Konu Başlıkları


Ceza Hukuku Genel Hükümler


Ceza Hukuku Özel Hükümler


Ceza Muhakemesi Hukuku


 


Bilişim Suçları ve İnternet İletişim Hukuku