Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

AİHM, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Kararları Işığında Ceza Muhakemesinde DELİL ve İSPAT

AİHM, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Kararları Işığında Ceza Muhakemesinde DELİL ve İSPAT



Sayfa Sayısı
:  
682
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2017
ISBN NO
:  
9780653003397

600,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...











Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Kararları Işığında Ceza Muhakemesi’nde Delil ve İspat isimli eserimizin ilk baskıdan tıpkı basım olarak gerçekleştirilen 2016 yılı baskısının bir yıllık bir süre içerisinde tükenmesi nedeniyle bu baskıyı yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.


 


Bu baskıda, bir önceki baskıdan bu yana ceza muhakemesinde delil ve ispat konusuna ilişkin olarak yazılmış bütün yeni kaynaklar incelenmiş ve herbirinden ilgili başlıklarda faydalanılmıştır. Ayrıca, belli başlıklar da önemine binaen daha ayrıntılı bir şekilde ele alınmış ve eser genişletilmiştir.


 


 


Bir önceki baskıdan sonra AİHM, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay tarafından verilen ve kitabın konusuna giren yeni kararlar da mümkün olduğunca kitabın ilgili başlıklarına işlenmiştir. Ülkemizde, genelde ceza ve ceza muhakemesi hukuku özelde ise delil ve ispat konusunda çok yoğun tartışmalar süregelmekte ve uzunca bir süre daha bu türden tartışmalar bitecek gibi görünmemektedir. Bu tartışmaların da etkisiyle, kitap eleştirel bir gözle tekrar ele alınmış ve kitabın sözü edilen tartışmalara olumlu yönde katkı sağlayabilmesi amacıyla herbir başlık titiz bir şekilde yeniden değerlendirilmiştir.